Пісна рибна котлета, кг

333.00/кг

Склад: Філе риби хек, цибуля ріпчаста, морква, сухарі панірувальні, олія соняшникова рафінована, сіль кухонна, перець чорний мелений. 

Алергени – підкреслено.

БЖВ: білки – 12.84 г, жири – 1.56 г, вуглеводи – 11.81 г

Харчова цінність: 110 ккал

Категорія:
{"price":"333","decimals":2,"decimal_separator":".","thousand_separator":""}
Сума 333.00

Як приготувати?

Заморожені котлети обсмажуємо на підігрітій (не киплячій!) олії на пательні з двох сторін до утворення рум’яної скоринки. Орієнтовно по 2 хв. з кожної сторони.

Накриваємо пательню з котлетами кришкою, зменшуємо температуру плити на мінімум (20% від максимальної потужності), періодично перевертаючи котлети з метою запобігання пригоранню досмажуємо в такому режимі котлети до 10 хв.