Чебуреки з курчам, беконом та пармезаном, кг

175.00/кг

Склад: Борошно пшеничне вищого сорту, м’ясо куряче, бочок копчений, вершки тваринні, цибуля ріпчаста, сир пармезан довгого дозрівання, вода питна, яйця курячі, олія соняшникова рафінована, цукор білий, сіль кухонна, перець чорний мелений. 

Алергени – підкреслено.

БЖВ: білки – 8.48 г, жири – 7.8 г, вуглеводи – 32.25 г

Харчова цінність: 230 ккал

Категорія:
{"price":"175","decimals":2,"decimal_separator":".","thousand_separator":""}
Сума 175.00

Як приготувати?

Заморожені чебуреки обсмажити на розігрітій (не киплячій) олії з 2-х сторін (кожна по 2 хв) до стану золотисто-коричневої скоринки.

Під час цього етапу тримайте рівень вогню (температуру) на плиті на середньому рівні (50%).
Потім необхідно зменшити температуру нагріву до 30% і, не накриваючи кришкою та періодично перевертаючи чебуреки, довести їх до готовності (до 7 хв.)

Готові чебуреки одразу з пательні викласти на паперовий рушник і видалити зайву олію з нього.