Картопляні кнедлі з м’ясом, кг

112.00/кг

Склад: Картопля варена, борошно пшеничне вищого сорту, свинина знежилена напівжирна, яловичина знежилена напівжирна, цибуля ріпчаста смажена, яйця курячі, олія соняшникова рафінована, сіль кухонна, перець чорний мелений. 

Алергени – підкреслено.

БЖВ: білки – 7.16 г, жири – 3.12 г, вуглеводи – 23.83 г

Харчова цінність: 151 ккал

Категорія:
{"price":"112","decimals":2,"decimal_separator":".","thousand_separator":""}
Сума 112.00

Як приготувати?

Заморожені кнедлі обсмажуємо на підігрітій (не киплячій!) олії на пательні з двох сторін до утворення рум’яної скоринки. Орієнтовно по 2 хв з кожної сторони.
Накриваємо пательню кришкою, зменшуємо температуру плити на мінімум (20% від максимальної потужності), періодично перевертаючи кнедлі з метою запобігання пригоранню, досмажуємо в такому режимі ще до 10 хв.