Фалафель з булгуром та нутом, кг

165.00/кг

Склад: Борошно пшеничне вищого сорту, сіль, спеції, цибуля ріпчаста смажена, олія соняшникова рафінована, булгур, горох нут.

Алергени – глютен.

БЖВ: білки – 13.48 г, жири – 3.6 г, вуглеводи – 51.34 г

Харчова цінність: 295 ккал

Категорія:
{"price":"165","decimals":2,"decimal_separator":".","thousand_separator":""}
Сума 165.00

Як приготувати?

Фалафель частково розморожуємо, розігріваємо пательню, вливаємо соняшникову олію та нагріваємо (як на фритюр).

Обсмажуємо фалафель до хрумкої скоринки, викладаємо на паперовий рушник, щоб прибрати зайву олію.

Смачного!